Een stapel kranten symboliseert de gemeenten en UWV waar Saisi opdrachten voor uitvoert.

Ik voer voor het UWV trajecten uit in samenwerking met andere Davis®-counselors. Wij voeren re-integratietrajecten uit voor mensen met een Wajong-, WIA- of Ziektewetuitkering in meerdere regio’s in het land. Daarnaast verzorg ik ook voor gemeenten begeleiding in het kader van de WMO.

GemeentenLogo Zintri Zorggroep B.V.

Inmiddels verzorgt Saisi voor steeds meer gemeenten de begeleiding in het kader van Zorg In Natura (ZIN). Op dit moment gebeurt dat in onderaanneming bij Zintri Zorggroep B.V.. Dat betekent dat ik mensen uit de meeste gemeenten in West- en Midden-Brabant van dienst kan zijn. Ook kan ik via een PGB de Davis-programma’s aanbieden. Indien nodig kan ik je ondersteunen bij het aanvragen van een

indicatie voor de WMO. Ook kan ik aanwezig zijn bij de gesprekken met de gemeente.

UWVLogo UWV

UWV maakt verschillende re-integratietrajecten mogelijk, ieder met een eigen doelstelling. Alle programma’s die ik aanbied, zijn binnen één of meerdere van de re-integratietrajecten mogelijk. De UWV-trajecten die wij aanbieden zijn:

Participatie interventie

Dit traject kan je volgen als je geen of weinig contacten buitenshuis hebt. Aan het eind van het traject is je sociale netwerk iets meer uitgebreid.

Bevorderen maatschappelijke participatie

Dit traject past bij je als je wel contacten buitenshuis hebt, maar (nog) niet gestructureerd. We begeleiden je bijvoorbeeld naar vrijwilligerswerk, of een sport- of hobbyclub.

Werkfit-traject

Voor als je als einddoel hebt dat je weer aan het werk wilt, maar aanvoelt dat meteen solliciteren nog een stap te ver is. Je hebt behoefte aan versterking van jezelf, of je weet niet wat voor werk je zou willen doen of waar je kwaliteiten liggen. Doel van dit traject is dat je weet wat je wilt en klaar bent om te gaan solliciteren naar die droombaan.

Begeleiding bij scholing

Als je werkfit bent, maar nog een scholing moet volgen voor je kunt gaan solliciteren, kan je daar begeleiding bij krijgen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld weinig studie-vaardigheden hebt, moeilijk kunt focussen of moeite hebt met het organiseren van je studiewerk. Door regelmatige begeleiding wordt het gemakkelijker voor je om de studie te volgen.

De bovengenoemde trajecten kunnen (deels) na elkaar ingezet worden. Er is altijd sprake van maatwerk en we stemmen onze activiteiten op jouw mogelijkheden en wensen af. We hebben arbeidsdeskundige expertise in huis om je hierbij te begeleiden. Ook hebben we een samenwerking met Celine Aalders die mindfulness-trainingen aan biedt.

KlanttevredenheidLogo Klant OK, die het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitvoert.

Wij laten jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren ten behoeve van onze UWV-cliënten. Bij de laatste beoordeling gaven onze UWV-cliënten ons een 9,2! Een cijfer waar we heel tevreden mee zijn.

Samenwerking

Om de Davis-methode voor zoveel mogelijk mensen met een UWV-uitkering mogelijk te maken zijn een aantal Davis-counselors een samenwerking gestart. Onder de naam van Saisi worden inmiddels meerdere regio’s in Nederland bediend:

Voor meer informatie kun je rechtstreeks met de betreffende contactpersoon contact opnemen. Ook kun je meer informatie vinden op de website van het UWV: www.uwv.nl.

Terug naar boven…