Een stapel stuiterballetjes die symbool staan voor het AD(H)D-programma van de Davis-methode.

Je kunt je focussen zoals jij dat wilt met een rustig hoofd.

Als je ADD/ADHD hebt, heb je vaak een druk hoofd en ben je snel afgeleid. Je vindt wat er om je heen gebeurt vaak saai. Als je ADHD hebt, uit dit zich in druk gedrag. Als je ADD hebt, ben je meer in je binnenwereld, en lijk je voor anderen afwezig of een dromer. De meeste mensen met ADD/ADHD zijn beelddenker.

ADD/ADHD gaat over verwarring in ogenschijnlijk normale situaties in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij taken die van je verwacht worden, maar die niet goed lukken. Of bij het voeren van een gesprek. Als het niet goed lukt, raak je je aandacht kwijt. Je weet niet meer zo goed waar je mee bezig bent of wat er van je verwacht wordt. Hierdoor raak je in verwarring, waardoor je nog meer afgeleid raakt.

Tijdens het Davis®-programma leer je deze verwarring te herkennen en weg te nemen. Na het programma kun je beter focussen. Je bent in staat jezelf meer aan te sturen, zodat je doet wat je wil doen. Daarnaast plan je beter, houdt je huis meer opgeruimd, komt op tijd en beheerst je impulsen beter. Je ervaart minder drukte in het hoofd, bent beter in sociale contacten en minder prikkelgevoelig. Veel taken gaan gemakkelijker dan voor het programma. En dit alles op een ontspannen manier. Lees meer.

Lees hier hoe Nicky het ADD-programma ervaren heeft.

Terug naar boven…