Lees hieronder haar ervaring met het uit-balans-programma

“Ik wilde het graag met mijn verstand begrijpen, terwijl het juist een kwestie is van ervaren.”

Na een tijd in de ziektewet te hebben gezeten, wilde ik graag weer stappen zetten richting werk. Ik wist echter niet hoe ik dit vorm moest geven. Via UWV ben ik destijds in contact gekomen met Inge voor coaching. Al direct voelde ik me erg op mijn gemak, een vertrouwd gevoel. De oprechte betrokkenheid en open houding, met hier en daar een grap, zorgde er elke keer voor dat ik met positieve energie de deur uit ging. Hetgeen wat ik nodig had om zelf weer stappen te kunnen zetten.

Tijdens het coachingstraject vroeg Inge mij in hoeverre ik mezelf herken in een beelddenker. Aangezien het antwoord hierop al snel duidelijk was, zijn we gestart met de Davis®-methode. Vooraf wist ik niet goed wat ik hiervan kon verwachten. Ik wilde het graag met mijn verstand begrijpen, terwijl het juist een kwestie is van ervaren.

Ik wist vooraf heel goed hoe ik goed voor mezelf moest zorgen. Toch lukte dit in de praktijk vaak niet. Achteraf gezien heeft dit traject mij veel gebracht. Juist door te ervaren door middel van klei, in plaats van alles in woorden uit te drukken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me meer in balans voel en dagelijkse activiteiten minder energie kosten. Mijn concentratie is verbeterd en ik raak minder snel overprikkeld. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik, ondanks soms een tegenslag, terecht ben gekomen op de plek waar ik graag wilde zijn. Door kleine stappen te zetten, en soms juist een stapje terug te nemen, heb ik uiteindelijk een baan gevonden waar ik nu met veel plezier werk. Door te ervaren dat dit mij in mijn kracht zet, is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Zonder de hulp van Inge, was dit een stuk lastiger geweest!

Kirmie, 26 jaar (2019)

Kirmie heeft door dit traject een vaste baan kunnen vinden. Wil je ook zo’n ervaring opdoen, kijk dan op de pagina over het uit-balans-programma, of neem direct contact op.

Terug naar boven…