Lees hieronder zijn ervaring met het ADD-programma

“Waar ik eerst een beetje teruggetrokken en in mezelf gekeerd was en de buitenwereld als enigszins onbegrijpelijk en vijandig had ervaren, werd ik steeds opener en socialer.”

Vanuit een comfortabele en stabiele positie kan ik nu redelijk objectief en met enige afstand terugkijken op mijn verleden. Een verleden dat hier het merendeel van de tijd bijna haaks op heeft gestaan. Deze ommekeer is uiteraard grotendeels aan mezelf, maar ook voor een groot deel aan de Davis®-AD(H)D-programma te danken. Dit programma heb ik inmiddels ruim 2 jaar geleden afgerond. 

Momenteel heb ik een hele lieve vriendin en een goed contact met mijn familie. Ik heb zojuist een opleiding afgerond en sinds kort ook precies die vaste baan waar ik al jaren op hoopte. Daarnaast zijn er ook nog een hoop muzikale en creatieve bezigheden op relaxte hobby matige, maar steady en semi-professionele manier.

Niets te klagen dus, maar dat is tot niet zo heel lang geleden heel anders geweest. Het grootste deel van mijn leven ben ik een soort ongeleid projectiel geweest. Vaak voelde ik me bijna een alien in deze maatschappij.

Terug naar boven…