Inge Meijer, eigenaar van Saisi, centrum voor beelddenkers, en Davis-counselor.

Mijn naam is Inge Meijer. Op deze pagina kan je kennis maken met mij.

Ik volgde verschillende opleidingen en workshops op het gebied van AD(H)D en autisme. Maar nog steeds vond ik niet wat ik zocht. Na het nodige zoekwerk kwam ik uit op de Davis®-methode. Een manier van werken die anders is. En waarvan ik al snel merkte dat dit wèl bij mensen binnenkomt. Ik raakte gedurende de opleiding steeds enthousiaster, omdat ik merkte dat wat ik leerde, echt betekenis had. En ik merkte dat dit van grote waarde was als je mensen met AD(H)D of autisme wilt begeleiden op hun levensweg. Dit leidde in 2014 tot de oprichting van Saisi.

Mijn inspiratie haal ik uit de mensen om me heen, de natuur en het Afrikaanse volk en land. De mensen om me heen stimuleren mij om mijn eigen keuzes te maken. Ik houd daarbij oog voor anderen. In de natuur vind ik de rust en ontspanning die ik graag op andere mensen overbreng. Van het Afrikaanse volk komt de naam Saisi. Tijdens mijn reizen door Zuid-Afrika zag ik mensen die geen enkel bezit hadden. Toch zag ik plezier en levenskracht in hun ogen schitteren. Dat is wat ik jou ook gun: met plezier je eigen leven kunnen leiden.

Ik werk vanuit betrokkenheid, openheid en gelijkwaardigheid. Ik werk veel vanuit mijn intuïtie. Dit combineer ik met verschillende theorieën en methodieken, zoals de Davis-methode. Daarnaast gebruik ik graag humor tijdens de begeleiding, waarbij ik oog houd voor jou en je problematiek. Zo faciliteer ik jouw groeiproces, jouw leerproces, dat je in je eigen tempo volgt. 

Korte Loopbaanschets:

Tot 2009 werkte ik bij het UWV, de laatste 8 jaar als arbeidsdeskundige op de Ziektewet-afdeling. Ik begeleidde mensen richting (nieuw) werk. Hierdoor heb ik nog steeds veel ervaring met re-integratie-trajecten. 

In 2009 heb ik ontslag genomen en heb Indawa Coaching & Counseling opgericht. Ik heb hier vooral gewerkt met coaching voor volwassenen. Ik heb verschillende coachings-opleidingen gevolgd. Doordat ik in contact kwam met de Davis-methode is het accent steeds meer komen te liggen op de begeleiding van mensen die in beelden denken. 

In 2014 heb ik Saisi, centrum voor beelddenkers opgericht, naast Indawa, Coaching & Counseling. Inmiddels zijn deze twee praktijken volledig met elkaar versmolten. 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en stichtingen:

Logo Davis Dyslexia Association Nederland, waar Saisi bij aangesloten is.

De Stichting Davis Dyslexia Association Nederland
Het doel van de stichting is bekendheid geven aan de Davis-methode als manier om kinderen en volwassenen met dyslexie en leerproblemen te helpen.

Logo van de VvDC, Vereniging van Davis Counselors, waarbij Saisi aangesloten is.

Vereniging van Davis Counselors
De beroepsvereniging voor Davis-counselors. De vereniging zorgt voor deskundigheidsbevordering van haar leden.

Logo van RDAF, De Ron Davis Autism Foundation, waarbij Saisi aangesloten is.

Ron Davis Autism Foundation (Engelstalig)
Het doel van deze stichting is het creëren van positieve veranderingen in de wereld van autisme.

Terug naar boven…