Deze kleurrijke kooshballs of "haarballetjes" worden tijdens de begeleiding van Saisi gebruikt.

Saisi, centrum voor beelddenkers is in 2014 voortgekomen uit Indawa Coaching & Counseling. In 2009 startte ik deze praktijk om mensen op diverse gebieden te kunnen begeleiden. Ik kwam tijdens de coaching regelmatig mensen met ADHD of ADD tegen. Bij het werken met deze doelgroep merkte ik dat de bekende methodieken en aanpakken niet goed aansloten bij deze cliënten. Maar er moest toch iets zijn wat wèl aan kon sluiten? Iets waarmee mensen ècht geholpen konden worden en dat wèl binnenkwam. Zo kwam ik uit bij de Davis®-methode. Na het volgen van de opleiding tot Davis-counselor, heb ik ‘Saisi, centrum voor beelddenkers’ opgericht om mensen te begeleiden die problemen ervaren doordat ze in beelden denken. Met de Davis-methode bied ik een andere kijk op deze problematiek. Het denken in beelden heeft enorme voordelen en ik gun iedereen die voordelen ook bij zichzelf te zien. Nu, 5 jaar verder, zijn al veel mensen echt geholpen met de Davis-methode. Het is mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, en zelfstandiger en zelfverzekerder worden. Hoe de cliënten het beelddenken omarmen en er de meerwaarde van in gaan zien. Voor mij dé motivatie om me in te blijven zetten voor dit mooie werk. Maak verder kennis met Inge Meijer.

 

Ik vind het belangrijk dat de Davis-methode voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Om die reden ben ik een samenwerking aan gegaan met Zintri Zorgrgroep B.V. Op deze manier kan ik trajecten aanbieden die door gemeenten gefinancierd worden. Daarnaast is er een samenwerking met een aantal collega-Davis-counselors om de Davis-methode binnen het UWV verder te verspreiden. Klik hier voor meer informatie over de trajecten voor gemeenten en UWV.
Om de Davis-methode meer kenbaarheid te geven, verzorg ik op aanvraag lezingen over beelddenken en/of de Davis-methode. Klik hier voor een overzicht.

Terug naar boven…