De re-integratie-trajecten voor het UWV voer ik met een aantal samenwerkingspartners uit. Zij zijn collega-Davis-counselors en stellen zich hieronder voor.

Wynanda Pool

Regio Den Haag en Rotterdam

Wynanda Pook, eigenaar van Beeld-Wijs verzorgt UWV-trajecten als onderaannemer van Saisi in de regio's Den Haag en Rotterdam.

Ik ben Wynanda Pool. Ik begeleid mensen die vastlopen of vastgelopen zijn op zowel werk- als privé gebied. Een traject begint eerst met een kennismaking, want het hebben van een klik met mij en de methoden waarmee ik werk is belangrijk.

Je gaat op andere manieren naar jezelf kijken dan je wellicht gewend bent. Tijdens de coachingsessies werk ik met de Davis®-methode, NLP oefeningen en lichaams- en systemisch werk waardoor je ontdekt wat wel voor jou werkt. We gaan er daarbij vanuit dat de oplossing in jezelf zit, waardoor je zelf ontdekt wat jij nodig hebt en wil bij het deelnemen in het dagelijks (werk)leven.

Ik ben moeder van twee kinderen. Door mijn zoon met dyslexie ben ik in aanraking gekomen met de Davis methode. Voor hem heb ik jaren geleden de opleiding gevolgd tot Davis counselor. Zijn zelfbeeld veranderde en zijn zelfvertrouwen groeide sterk doordat hij het Davis-programma volgde en dit gun ik anderen ook. Zodoende is mijn praktijk Beeld-Wijs, Davis counseling & coaching in Delft ontstaan. Sinds een aantal jaren werk ik samen met Inge om ook voor UWV de effectieve Davis-methode aan te kunnen bieden.

Ik ben gecertificeerd Davis Autisme counselor bij de Ron Davis Autism Foundation en gecertificeerd coach bij ADHD-centrum Nederland. Verder heb ik cursussen en opleidingen gevolgd en blijf ik volgen op het gebied van NLP, systemisch werk, lichaamswerk en trauma.

Voor direct contact met Wynanda: 06 – 51 334 833 | wynanda@saisi.nl


Judith de Haan

Regio Alkmaar

Judith de Haan, eigenaar van Anders Leren verzorgt UWV-trajecten als onderaannemer van Saisi in de regio's Haarlem en Alkmaar.

Mijn naam is Judith de Haan, ik ben getrouwd en moeder van drie pubers. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als personeelsfunctionaris in het bedrijfsleven. Collega’s helpen en adviseren op het gebied van sollicitaties, loopbaan, ziekte en problemen in de thuissituatie vond ik het leukste aspect van mijn baan. In de loop der jaren ben ik omgeschoold naar Davis counselor en daarna tot Davis Autisme counselor & coach. Met passie begeleid ik nu o.a. volwassenen die zijn vastgelopen in hun baan of leven, waarbij AD(H)D, Autisme en/of dyslexie en dyscalculie een rol spelen.

Wil jij de regie terug over jouw leven, maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Ben je jezelf of de draad in je leven een beetje kwijtgeraakt?
Wil je meer actief deelnemen aan de maatschappij? Heb je moeite met plannen, organiseren, orde, veranderingen, initiatief of verantwoordelijkheid nemen? Ben je meer visueel ingesteld en minder sterk in taal? Dan ben je van harte welkom. Samen bekijken we jouw situatie en pakken we de draad weer op.

Voor direct contact met Judith: 06 – 30 786 483 | judith@saisi.nl


Denise de Roos

Regio Midden- en West-Brabant

Denise de Roos, eigenaar van Nonza, verzorgt UWV-trajecten als onderaannemer van Saisi in de regio Breda.

Ik ben Denise de Roos. Vanaf 1994 tot 2019 ben ik bij het UWV werkzaam geweest als arbeidsdeskundige. De laatste 10 jaar heb ik mensen met een WIA-uitkering of Wajong-uitkering mogen begeleiden richting werk. Ik heb dit met veel plezier gedaan, maar wilde meer coachen dan mogelijk was. Via Inge kwam ik in aanraking met de Davis-methode. Ik las de boeken van Ron Davis ‘De gave van dyslexie’ en ‘De gave van leren’ en begreep ineens de mensen die ik ontmoette tijdens het werk veel beter. Ik leerde het verschil tussen beeld- en taaldenkers en begreep waarom bijvoorbeeld mensen geen opleiding hadden afgerond. Omdat het beelddenken hen in de weg heeft gestaan. Het huidige onderwijs wordt teveel talig aangeboden, waardoor beelddenkers in de knel kunnen komen.

Ik volg momenteel de opleiding tot Davis-counselor en hoop nog veel mensen te mogen begeleiden, zodat zij geen/minder ondersteuning nodig zullen hebben van anderen en zich weten te handhaven in onze maatschappij.

Voor direct contact met Denise: 06 – 54 265 969 | denise@saisi.nl


Mieke Verhallen

Regio Helmond – De Peel / Zuidoost-Brabant

Mieke Verhallen, eigenaar van Goed gezien zo, verzorgt UWV-trajecten als onderaannemer van Saisi in de regio's Eindhoven en Helmond.

Hallo! Mijn naam is Mieke Verhallen en ik ben werkzaam voor Saisi in de regio’s Helmond en Eindhoven. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen waarvan er twee nog thuis wonen.

Zo’n zestien jaar heb ik op een middelbare school gewerkt als docent Frans en begeleider van jongeren die problemen hadden met hun schoolwerk of de organisatie daarvan. Samen pakten we de frustratie aan waarmee ze kampten, zodat ze weer in staat waren ontspannen en efficiënt te werken. Daarna heb ik de studie tot docent Nederlands (NT2) gedaan en ben ik met volwassenen gaan werken.

Sinds 2010 mag ik mezelf Davis counselor noemen. Mensen komen bij mij met taalproblemen (“Ik moet alles op papier zetten op mijn werk”, of “Ik krijg een grote hoeveelheid mails” etc.), aandachtsproblemen (“Ik ben snel afgeleid”, of “Mijn hoofd is zo vol”) of moeite met plannen en organiseren. Ze hebben vaak het gevoel tekort te schieten en dat geeft veel spanning.

We gaan dus kijken hoe je grip krijgt op je werk-, studie- en/of privésituatie. We gaan samen kijken wat je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn. Daarvoor is het Davis autismeprogramma of het programma voor als je uit balans bent, bij uitstek geschikt. Maar we kunnen ook werken aan taal en communicatie, zodat je met minder inspanning een beter resultaat krijgt en weer tijd en energie krijgt voor andere dingen!

Ik werk vanuit Ronald Davis’ idee: Als je de oorzaak van het probleem wegneemt, houdt het probleem op te bestaan!

Voor direct contact met Mieke: 06 – 48 650 113 | mieke@saisi.nl


Céline Aalders

Regio Midden- en West-Brabant

Céline Aalders, eigenaar van Mindfulnesscentrum Breda verzorgt UWV-trajecten als onderaannemer van Saisi in de regio Breda.

Mijn naam is Céline Aalders. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Hoge School Rotterdam en ruim 14 jaar werkzaam geweest als maatschappelijk werker, het begeleiden van groepen en onderzoeker, eerder in de verslavingszorg en daarna in de Jeugdzorg.

Sinds 2010 geef ik de originele Mindfulness aandachttraining MBSR/MBCT in Breda in mijn Centrum voor Mindfulness Breda.

De Mindfulnesstraining MBSR (mindfulness based stress reduction) is een 8 wekenprogramma. Het is primair werken aan een andere houding: hoe ga je om met stress, werkdruk, aandacht, focus, communicatie en creativiteit in je werk. Het betreft een toevoeging van vaardigheden en zelfmanagement. Kortom, de mindfulnesstraining bevordert de fysieke en mentale gezondheid.

Ik sta geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie (categorie 1).

Terug naar boven…