Boggle-stenen die het woord Saisi laten zien, als symbool voor het dyslexie-programma van de Davis-methode.

Aan de slag met letters en woorden, waardoor je ontspannen kunt lezen en schrijven.

Vanuit de Davis®-methode gezien, is dyslexie verwarring door letters en woorden. Met het Davis-programma voor dyslexie vermindert je verwarring of verdwijnt deze zelfs. Je ervaart dat je meer ontspannen en sneller kunt lezen. Letters staan stil en je begrijpt de tekst beter. Je hoeft een tekst niet meer telkens opnieuw te lezen. Na een dyslexie-programma lees je in één keer wat er staat.

Dyslexie wordt niet altijd al in de kinderjaren herkend. Tegenwoordig is er veel aandacht voor, maar dat was vroeger niet zo. Als je niet goed kon lezen, werd je vaak voor dom uitgemaakt en moest je naar speciaal onderwijs. In je volwassen leven kun je er nog steeds last van hebben dat lezen zo moeizaam gaat. Ook dan kan een dyslexie-programma een uitkomst zijn. Om het programma te kunnen volgen hoef je geen diagnose te hebben.

Ook komt dyslexie soms pas op latere leeftijd tot ontwikkeling. Je merkt bijvoorbeeld tijdens je studie dat langere teksten lezen of buitenlandse talen lastig zijn. Of je moet in je werk rapportages schrijven en weet niet goed hoe je dat aan moet pakken. Ook dan kan een dyslexie-programma helpen. Lees meer

Lees hier hoe Charlotte het dyslexie-programma ervaren heeft.

Terug naar boven…