Lees hieronder haar ervaring met het dyslexie-programma:

“Ik ben er achter gekomen dat dingen met letters toch kunnen lukken”

Na jarenlang afzien met betrekking tot dyslexie zag ik je oproep op Facebook voorbij komen, welke me nieuwsgierig maakte. Met het bekijken van de Davis®-site herkende ik me in veel dingen. Ik zag al dat daarin ook de positieve dingen van dyslexie verwerkt waren, welke ik gemist heb in het verleden. Ik dacht: ‘ik heb niks te verliezen, erger dan nu kan het niet worden…’.

Naast alles wat ik van je geleerd heb, zie ik steeds meer ‘de gave van dyslexie’, een positief iets. Bijvoorbeeld, dat vrienden mee uitgaan en tegen me zeggen dat ik even in de menigte moet kijken waar de rest is. Ik gebruik mijn – ik kijk even snel over de pagina heen-eigenschap – nu op mijn werk om kort een beeld te krijgen wat wel en niet belangrijk is om te weten in een rapportage. Dus inderdaad, een wonder bestaat…

Ik ben erachter gekomen dat dingen met letters toch lukken. Vroeger op school deed ik heel hard mijn best, maar ik kon er gewoonweg niets aan doen. Het kwam gewoon niet goed binnen.

Charlotte, 27 jaar (2014)

Fijn dat Charlotte zo veel gehad heeft aan het dyslexie-programma. Wil je ook zo’n ervaring opdoen, kijk dan op de pagina over het dyslexie-programma, of neem direct contact op.

Terug naar boven…