Mijn naam is Inge Meijer. Ik volgde verschillende opleidingen en workshops op het gebied van AD(H)D en autisme. Maar nog steeds vond ik niet wat ik zocht. Na het nodige zoekwerk kwam ik uit op de Davis®-methode. Een manier van werken die anders is. En waarvan ik al snel merkte dat dit wèl bij mensen binnenkomt. Ik raakte gedurende de opleiding steeds enthousiaster, omdat ik merkte dat wat ik leerde, echt betekenis had. En ik merkte dat dit van grote waarde was als je mensen met AD(H)D of autisme wilt begeleiden op hun levensweg. Dit leidde in 2014 tot de oprichting van Saisi.

Mijn inspiratie haal ik uit de mensen om me heen, de natuur en het Afrikaanse volk en land. De mensen om me heen stimuleren mij om mijn eigen keuzes te maken. Ik houd daarbij oog voor anderen. In de natuur vind ik de rust en ontspanning die ik graag op andere mensen overbreng. Van het Afrikaanse volk komt de naam Saisi. Tijdens mijn reizen door Zuid-Afrika zag ik mensen die geen enkel bezit hadden. Toch zag ik plezier en levenskracht in hun ogen schitteren. Dat is wat ik jou ook gun: met plezier je eigen leven kunnen leiden.

Ik werk vanuit betrokkenheid, openheid en gelijkwaardigheid. Ik werk veel vanuit mijn intuïtie. Dit combineer ik met verschillende theorieën en methodieken, zoals de Davis-methode. Daarnaast gebruik ik graag humor tijdens de begeleiding, waarbij ik oog houd voor jou en je problematiek. Zo faciliteer ik jouw groeiproces, jouw leerproces, dat je in je eigen tempo volgt. 

Korte Loopbaanschets:

Tot 2009 werkte ik bij het UWV, de laatste 8 jaar als arbeidsdeskundige op de Ziektewet-afdeling. Ik begeleidde mensen richting (nieuw) werk. Hierdoor heb ik nog steeds veel ervaring met re-integratie-trajecten. 

In 2009 heb ik ontslag genomen en heb Indawa Coaching & Counseling opgericht. Ik heb hier vooral gewerkt met coaching voor volwassenen. Ik heb verschillende coachings-opleidingen gevolgd. Doordat ik in contact kwam met de Davis-methode is het accent steeds meer komen te liggen op de begeleiding van mensen die in beelden denken. 

In 2014 heb ik Saisi, centrum voor beelddenkers opgericht, naast Indawa, Coaching & Counseling. Inmiddels zijn deze twee praktijken volledig met elkaar versmolten. 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en stichtingen:

De Stichting Davis Dyslexia Association Nederland.
Het doel van de stichting is bekendheid geven aan de Davis-methode als manier om kinderen en volwassenen met dyslexie en leerproblemen te helpen.

Vereniging van Davis Counselors.
De beroepsvereniging voor Davis-counselors. De vereniging zorgt voor deskundigheidsbevordering van haar leden.

Davis Autism International / Davis Autisme Benadering.
Het doel van deze stichting is de Davis Autisme benadering beschikbaar te maken voor hen die dit nodig hebben.

Terug naar boven…